قلم ها آرام نمی گیرند

باسلام از سایت ما بازدید کنید و نظرات خود را بیان کنید

قلم ها آرام نمی گیرند

باسلام از سایت ما بازدید کنید و نظرات خود را بیان کنید

۱۶ مطلب در بهمن ۱۳۹۴ ثبت شده است

ملاک های یک نماینده اصلح

محمد رحیمی | دوشنبه, ۲۶ بهمن ۱۳۹۴، ۰۴:۰۲ ب.ظ

  • محمد رحیمی

اردوی راهیان نور با طعم انتخاباتی

محمد رحیمی | سه شنبه, ۲۰ بهمن ۱۳۹۴، ۰۸:۴۱ ب.ظ

به همت بسیج دانش آموزی مرودشت برگزار گردید

اردوی راهیان نور در منطقه جنوب ایران به مدت سه روز برگزار شد که با بازدید از مناطق عملیاتی کربلای 4 ، یادمان شهداء در شلمچه ، معراج شهداء اهواز همراه بود.

شب دوم دانش آموزان در اردو نمایانگر رزم شب ستارگان خاکی بودند. و در روز سوم از منطقه عملیاتی فتح المبین در شوش و حاشیه رود کرخه نور بازدید کردند.

داغ ترین حاشیه ی  اردوی راهیان نور حضور برخی نمایندگان مجلس حوزه انتخاباتی مرودشت ، ارسنجان ، پاسارگاد بود و به نوعی خواسته اند به دانش آموختگان بگویند ما در عرصه انتخابات هستیم.

باید روش و عمل شهداء را الگو و سرمشق راه خود قرار بدهیم.

  • محمد رحیمی

وعده های فراموش شده در تجارت

محمد رحیمی | دوشنبه, ۱۹ بهمن ۱۳۹۴، ۰۶:۳۰ ب.ظ

تجارت ترجیحی به عنوان یک سیاست تجاری از دوسال گذشته در دولت پیگیری می شود و در همین راستا دی ماه سال گذشته ایران و ترکیه برای برقراری تعرفه ترجیحی توافق کردند.

در این توافق 140 قلم کالای ایرانی و 125 قلم کالای ترک که مشمول کاهش تعرفه و تخفیف شدند که فهرست کالاهای ایرانی اغلب کشاورزی و محصولات غذایی و فهرست کالاهای ترک اغلب صنعتی بودند که در این موضوع  مورد انتقادات داخلی قرار گرفت این انتقادات ادامه یافت تا اینکه افخمی راد در خرداد 94 از بازنگری در اقلام تعرفه ترجیحی با ترکیه خبر داد و گفت که دو طرف هر سه ماه یکبار می توانند در اقلام فهرست خود تجدید نظر کنند اما از این موضوع تا کنون خبری نشده است تنها رایزن بازرگانی ایران در ترکیه آبان ماه وعده داد که 15 تا 25 قلم کالا به فهرست هر دو کشور بعد از مذاکرات ، با ترکیه اضاف شود که از این موضوع هم خبری نیست.

حالا باید دید آیا وعده تجدید نظر در اقلام تعرفه ترجیحی با ترکیه پس از گذشت یک سال عملی می شود یا خیر.!!!ضمن آنکه تجربه این نوع توافق با ترکیه باید در توافق با دیگر کشورها مدنظر قرار بگیرد و به گونه ای عمل نشود که تولید کنندگان از کاهش تعرفه ها متضرر شوند.

  • محمد رحیمی

هر سخن جا و مکانی دارد

محمد رحیمی | يكشنبه, ۱۸ بهمن ۱۳۹۴، ۱۰:۴۳ ب.ظ

مسئولان بعضی از مطالبی حساس را که می دانند نباید در اختبار عموم بگذارند نظیر مسائل اقتصادی و...

صداقت خوب است ولی راحت همه جا مفید نیست.اخبار و اطلاعات باید رده بندی و طبقه بندی شود برخی از اخبار نباید رسانه ها و جراید پخش شود چون به زیان مردم است گاهی سکوت و بیان نکردن عاقلانه لازم است.در برخی موارد باید به روش تقیه عقاید را کتمان کرد و برخی سوال ها را جواب نداد.انسان حق ندارد اسرار مردم و نظامی را فاش سازد.

  • محمد رحیمی

فاش و بی پرده بگویم

محمد رحیمی | يكشنبه, ۱۸ بهمن ۱۳۹۴، ۱۰:۴۰ ب.ظ

دختر گنج شرف

معدن الماس حیا

موجب عزت زهرا(س)

بشنو این حرف:

زیور و زینت دین باشد

تو با حفظ حجاب

فاش و بی پرده بگویم که حجاب

صدف گوهر زیبای زن است

  • محمد رحیمی

حجاب منطق نمی خواهد

محمد رحیمی | يكشنبه, ۱۸ بهمن ۱۳۹۴، ۱۰:۳۰ ب.ظ

حجاب داشتن منطق و دلیل آنچنانی نمی خواهد

کمی فکر می خواهد

که بین دوراهی کدام را باید انتخاب کنیم؟؟

خدا....

یا چشم های هرزه و هوس دیگران

ببین ارزش تو کدام است و بعد انتخاب کن!!!!

  • محمد رحیمی

حق گرفتنی است یا دادنی؟؟؟

محمد رحیمی | شنبه, ۱۷ بهمن ۱۳۹۴، ۰۹:۵۱ ب.ظ

فرنگی ها می گویند: حق گرفتنی است این خودش مسئله ای است که آیا حق گرفتنی است یا دادنی؟؟یعنی آیا حق چیزی است که انسان ها به میل خودشان آن را به ذی حق ها می دهند یا حق چیزی است که ذی حق باید بگیرد؟بعضی مکتب ها بر این اساس است که حق دادنی است یعنی آن حقی را که ظالم گرفته است باید پس بدهد چون حق دادنی است نه گرفتنی.

مسیحیت بر این اساس درست شده است که به ظالم می گوییم حق را به تو بدهد ،تو کاری با او نداشته باش مبادا یک وقت خودت برای گرفتن حق قیام کنی که این برخلاف شان انسانیت و اخلاق است از نظر مسیحیت حق دادنی است.

از نظر اسلام حق هم گرفتنی است هم دادنی، یعنی از دو جبهه باید برای استیفای حق مبارزه کرد اسلام آن کسی را که حق را ربوده است با تعلیم و تربیت خودش آماده پس دادن می کند و کرده است ولی به این قناعت نمی کند در عین حال به آن کسی که حقش ربوده شده است می گوید: حق گرفتنی است تو هم باید برای حق خودت قیام کنی و آن را بگیری.

  • محمد رحیمی

یکی از ارزش های قاطع و مسلـم انسان که اسلام آن را صدرصد تایید می کند و واقعا ارزشی انسانی است خدمتگذار خلق خدا بودن است در این زمینه پیغمبر اکرم زیاد تاکید فرموده است.

اما بعضی اشخاص ارزش ، عبادت ، علم ، زهد و جهاد  را نفی می کنند این همه ارزش های عالی و بزرگی را که در اسلام برای انسان وجود دارد یک دفعه نفی می کنند.

 می گویند :می دانید انسانیت چیست ؟ انسانیت یعنی خدمت به خلق خدا.مخصوصا بعضی از این روشنفکران امروز ، خیال می کنند به یک منطق خیلی عالی دست یافته اند و اسم آن منطق خیلی عالی را انسانیت و انسان گرایی می گذارند.انسان گرایی چیست؟ می گویند یعنی خدمت کردن به خلق ، ما به خلق خدا خدمت می کنیم. {می گوییم}باید هم به خلق خدا خدمت کرد اما خود خلق خدا چه می خواهد باشد؟؟؟

اگر شکم خلق خدا را سیر و تنشان را پوشاندیم به یک حیوان خدمت شده است.اما اگر برای آنها ارزش بالاتری قائل نباشیم خلق خدا می شوند مجموعه ای از گوسفند ها، اسب ها و..که شکم یک عده حیوان را سیر کرده ایم تن یک عده حیوان را پوشانده ایم .

خدمت به انسان ارزش والایی است ولی انسان به شرط انسانیت اگر بنا باشد فقط مسئله خدمت به خلق مطرح باشد چه فرقی است بین ابوذر و معاویه؟؟

پس اینکه انسانیت یعنی خدمت به خلق و هیچ ارزش دیگری مطرح نیست یک نوع افراط است.

  • محمد رحیمی

بنز سوار شدن هنر نیست بلکه بنز تولید کردن هنر است

محمد رحیمی | جمعه, ۹ بهمن ۱۳۹۴، ۰۸:۵۳ ب.ظ

شیعه حضرت علی برای اینکه جامعه را توحیدی کند باید معرفتش را توحیدی کند مبانی علوم  انسانی غرب به گفته حضرت آقا غیر توحیدی است کوتاهی ما علاوه بر ضربه به خودمان به نسل های بعدی هم ضربه می زند فقط با بصیرت ، انقلاب ما 37سال   زنده است.

امروز جامعه ما با تحریف خط امام مواجه است باید آسیب شناسی صورت گیرد تا جلوی انحراف گرفته شود .

شیطان برای شما عدو مبین است آمریکا شیطان بزرگ است بنز سوار شدن هنر نیست بلکه بنز تولید کردن هنر است . چرا توکل به خدا کم است ؟کسانی که میگویند گندم ،خیارسبز ،هندوانه و... کشت نکنید آب نیست و از آمریکا وارد کنیم.آیا آنها آب دارند؟؟ یونان که مسئله ولایت فقیه ندارد و شعار مرگ بر آمریکا و اسرائیل نمی دهد پس چرا اقتصادش به زمین خورده است. ما پای اعتقادات دین ایستاده ایم

  • محمد رحیمی

در دین چیزی به عنوان انتخابات و مجلس و.... نداریم

محمد رحیمی | جمعه, ۹ بهمن ۱۳۹۴، ۰۸:۳۶ ب.ظ

دکتر گنجی

انخابات امسال بسیار مهم است ما مردم سالاری را پذیرفته ایم و باید کنار بیاییم و باورش کنیم همه انقلابی و در یک سطح نیستند عرصه انتخابات عرصه مجاهدت  است.ما در دین چیزی به عنوان انتخابات و مجلس و... نداریم اما باید مبانی دین را بیرون آورد

عرصه، عرصه سیاست تاکتیک است و سبد رای دهندگان با سخنرانی ها به وجود می آید البته بعضی صحبت ها در سبد صحبت های ما نیست .

در انتخابات مهره ،شعار ،تاکتیک و تابلو مهم است .

مسئله مهم انتخابات همان گفنمان و قطب بندی هاست .

مجلس خبرگان همیشه مهم  است اما این دوره مهم تر می باشد  چون می توانند راس نظام را تغییر بدهند.

  • محمد رحیمی