بازخوانی پرونده حجاب در جمهوری اسلامی
قسمت هفتم
این مجموعه که در چندین قسمت ارائه خواهد شد ، روایات تاریخی مستند در باب موضوع حجاب و قوانین آن در جمهوری اسلامی است که حاصل تلاش یک ماه نویسنده می باشد . مجدداً عرض می نمایم این مطالب، نوشتار شخص خود نویسنده نیست و فقط توسط وی از منابع مختلف گردآوری و مرتب شده است.
در سال 1365،در مصوبه قانون نحوه رسیدگی به تخلفات و مجازات فروشندگان لباسهایی که استفاده از آنها در ملا عام خلاف شرع است یا عفت عمومی را جریحه دار می کند،نکات جدیدی به چشم می خورد.
در ماده 4 این قانون آمده:کسانی که در انظار عمومی وضع پوشیدن لباس و آرایش آنان خلاف شرع و یا موجب ترویج فساد و یا هتک عفت عمومی باشد توقیف و خارج از نوبت در دادگاه صالح محاکمه و حسب مورد به یکی از مجازات های مذکور در ماده 2 محکوم می گردد.
و ماده2،مجازات های تعزیری را بدین شرح بیان می کند:{1-تذکر و ارشاد 2-توبیخ و سرزنش 3-تهدید 4-ده تا بیست ضربه شلاق یا جریمه نقدی از 20 تا 200 هزار ریال برای استفاده کننده 5-بیست تا چهل ضربه شلاق یا جریمه نقدی از 20 تا200هزار ریال برای استفاده کننده}
علاوه بر این در تبصره دو این ماده آمده است:
مجرمی را که کارمند است ، علاوه بر مجازات های فوق الذکر یه یکی از مجازات های زیر نیز محکوم می گردد:
{1-انفصال موقت تا دوسال 2-اخراج و انفصال از خدمات دولتی 3-محرومیت استخدام به مدت 5سال در کلیه وزارت خانه ها و شرکت ها ، نهادها و ارگان های عمومی و دولتی}
ادامه دارد....